Ziua 1
Bacau - Bucuresti - Sofia - Valea Tembi - Volos Imbarcare din Bacau la orele 17:30 si din Bucuresti 22:30 pe traseul Giurgiu - Sofia - Salonic. Drumul continua prin defileul Tembi catre Volos (popas cca doua ore pentru a admira plajele golfului Pagasitikos si Muntele Pelion recunoscut din legendele mitice ca fiind resedinta centaurilor) si apoi catre Glyfa; de aici se traverseaza cu ferry boat-ul in nordul insulei Evia.

Ziua 2
Edipsos Dupa-amiaza sosire la Edipsos; cazare hotel Kastri apoi timp liber. Cine doreste poate participa la procesiunea Epitafului la biserica Sf. Anargyroi din vecinatatea hotelului. Cazare hotel Kastri Loutra Edipsou.

Ziua 3
Turul Insulei Mic dejun. Dupa micul dejun vom face cunostinta cu cateva locuri deosebite din nordul insulei Evia; vom incepe cu vizitarea Manastirii Sf. David, situata intr-o padure deasa. In aceasta manastire se pastreaza moastele Sf. David cel Batran precum si un manuscris celebru. Continuam apoi cu o relaxanta plimbare prin padure pana la cascadele raului Drimonas apoi, din nou cu autocarul, catre pitorescul sat Limni; timp liber pentru pranz, relaxare. Cazare hotel Kastri Loutra Edipsou.

Ziua 4
Manastirea Sf. Ioan Rusul - Atena Mic dejun. In aceasta zi va puteti bucura de binefacerile izvoarelor termale sau, optional, sa participati la un program ce cuprinde vizitarea Manastirii Sf. Ioan Rusul - unul din cele mai importante locuri de pelerinaj din lumea ortodoxa precum si a capitalei Greciei - Atena. De aceasta data vom traversa catre continent pe noul pod de la Halkida - bijuterie arhitectonica; in Atena vom face un tur panoramic din care nu vor lipsi pietele Omonia si Syntagma, Parlamentul, Stadionul Olimpic si Colina Acropolei; vor fi si cca. 3 ore de timp liber in Plaka pentru vizite individuale si shopping. Seara intoarcere la Edipsos, pregatire pentru slujba de Inviere. Imediat dupa aceea se va servi cina traditionala cu oua rosii si magiritsa. Cazare si cina hotel Kastri Loutra Edipsou. HRISTOS A INVIAT!

Ziua 5
Dejun festiv de Paste - Agios Mic dejun. In asteptarea dejunului festiv de Paste va invitam sa testati spa-ul natural pe malul marii; izvoarele termale tasnesc din adancuri cu o temperatura de cca 80 grade si, acolo unde se contopesc cu apele marii formeaza piscine naturale. In jurul orei 13:00 sunteti invitati la lectii de gatit miel si preparate traditionale de Paste, apoi imediat debuteaza dejunul festin acompaniat de muzica si dans (la o taverna traditionala strajuita de copaci seculari in vecinatatea hotelului). La ora 18 ne vom deplasa (cu autocarul) la Agios - un mic si pitoresc sat, cunoscut pentru obiceiul lansarii lampioanelor (baloanelor - dorinta) in seara Duminicii Pastelui. Apoi seara, daca nu v-a invins oboseala, bucurati-va din plin de atmosfera creata de marile petreceri organizate in toate barurile si localurile din Edipsos. Cazare hotel Kastri Loutra Edipsou.

Ziua 6
Evia - Salonic - Sofia - Bucuresti - Bacau Mic dejun. Dimineata in jurul orei 8:00 plecare catre Romania, sosire in Bucuresti seara tarziu si apoi mai departe catre orasele de plecare dupa miezul noptii.


Pentru 6 sau mai multi turisti, operam transferul gratuit din toate orasele regiunii Moldova catre locul de imbarcare in Bacau.

Pret: 195 EURO
Supliment camera single: 45 EURO

Transport autocar. IMBARCARI DIN: Bacau, Bucuresti

PRETUL INCLUDE
- Transport cu autocar licentiat
- 4 nopti cazare cu mic dejun in studiouri la hotel Kastri din Edipsos (Loutra Edipsou)
- Cina traditionala in noaptea de Inviere
- Dejun festiv in duminica Pastelui, cu preparate traditionale si muzica live
- Excursia din ziua de vineri si deplasarea la Agios duminica seara
- Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Ferryboat: 5 Euro (se achita la insotitorul de grup)
- Asigurarea medicala (recomandata)
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)
- Transfer din zona Moldovei: 25 Euro

EXCURSII OPTIONALE
- Sf. Ioan Rusul & Atena: 30 Euro

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inainte plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bacau - Salonic
Transport Autocar Salonic - Bacau

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bacau catre Insula Evia - Paste 2022 (6 zile), Toate locatiile, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate