Situat la 400 de metri de plajă si la 200 de metri de magazinele din centrul statiunii Sf. Constantin si Elena, Hotelul Estreya Palace combină decorul modern cu elemente traditionale de design. Acesta oferă o piscină termală interioară cu apă minerală, o piscină sezonieră in aer liber cu apă minerală si un centru spa generos.

Toate camerele de la Estreya Palace oferă aer conditionat, TV prin cablu si o baie privată cu dus si articole de toaletă gratuite. Au balcon cu vedere la grădina amenajată.

Oaspetii pot gusta specialităti bulgăresti, precum si mancăruri internationale la restaurantul à la carte sau pot comanda băuturi in timp ce răsfoiesc presa in barul din hol.

Oaspetii mai tineri au la dispozitie un loc de joacă pentru copii, precum si o mică zonă la piscină, iar personalul de divertisment asigură buna dispozitie a tuturor. Se oferă facilităti gratuite de darts si tenis de masă.

In intregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Statiunea Nisipurile de Aur se află la 10 km, iar orasul Varna, precum si gara si autogara, se află la 8 km de Estreya Palace. Mănăstirea Aladzha, construită intr-o pesteră, este un popular punct de atractie pentru turisti si se află la 7 km.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti - Sf Constantin si Elena Bucuresti - Constantin si Elena; Autocar Sf Constantin si Elena - Bucuresti Constantin si Elena - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre ESTREYA PALACE, St Constantin and Elena, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate