LOCALIZARE
Hotelul Eden Blue este situat pe Insula Eden, in largul coastei Mahe, la doar 10 minute de Aeroportul International Seychelles si la 5 km de capitala, Victoria. Hotelul este invecinat cu Eden Plaza, un centru de vanzare cu amanuntul. Acesta ofera servicii medicale, farmacii, supermarketuri, magazine, buticuri, bancomate si SPA.

FACILITATI
Plaja: unele dintre cele mai exotice si curate plaje din Seychelles se gasesc in Mahe; plaja Anse Major se afla la 12,2 km de hotel, plaja Anse Royale - la 18 km, plaja Anse Soleil - la 26 km.
Piscine: piscina exterioara.
Divertisment: sporturi nautice.

RESTAURANT
Micul dejun si mese usoare pot fi savurate la Restaurantul Marlin Bleu. Restaurantul se deschide spre o terasa langa piscina. Meniul restaurantului evidentiaza multitudinea de arome exotice si produse proaspete pentru care Seychelles este renumit. O gama larga de mancaruri din carne, fructe de mare, vegetariene sunt oferite, satisfacand o multitudine de gusturi si preferinte. La Barul Bourgeois sunt oferite cocktailuri si bauturi. Terasa Empereur se intinde pe partea din fata a hotelului si ofera o vedere deosebita la portul de agrement si la muntii inalti din Mahe. 

CAMERE
Toate camerele au vedere la Insula Eden, portul de agrement international sau muntii frumosi. Camerele sunt proiectate si echipate pentru a oferi un loc de odihna confortabil.

STANDARD DOUBLE OR TWIN ROOM WITH TERRACE;
EXECUTIVE GARDEN VIEW;
DELUXE MARINA VIEW;
LUXURY MARINA VIEW.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Bucuresti-Doha-Seychelles Bucuresti - Mahe; ; ; Avion Seychelles-Doha-Bucuresti Mahe - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Eden Bleu , Mahe Island, Seychelles

Verifica tarife si disponibilitate