RO Complexul de VILE BRAN este locul unde puteti experimenta ceva cu adevarat
Complexul este situat la 800 de metri de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox 60.000 mp. Este format din 12 vile cu capacitate intre 5 si 24 camere, 2 restaurante, 1 terasa bar, baza de agrement, sala de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri si Birou de informare turistica baza de agrement, parc istoric.
EN VILA BRAN Complex is the right place to experience a unique holiday. The complex is located 800 meters from Bran Castle and it is spread on a wide area of approximately 60,000 square meters.
It consists of 12 villas with a capacity between 5 and 24 rooms, 2 restaurants, 1 terrace bar, leisure center, theater hall, historical park, souvenir shop, tourist information office.

ATENTIE: La rezervare plata se face integral, in termen de 5 zile de la efectuarea rezervarii. Plata este nerambursabila si se constituie ca penalizare in caz de anulare.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare
- 3 mic dejun; 2 masa de pranz, 2 cina standard;
- Masa Festiva de Paste, in data de 24 Aprilie in sector A – la etajul 1 al restaurantului.
Veti putea alege variantele de meniu de mic dejun, pranz, cina din 3 variante de meniu prestabilite, iar cina (24.04) va fi prestabilita de Club Vila Bran.
Prima masa servita pentru acest pachet va fi cina din data de sosire, iar ultima, micul dejun din data de plecare.
Pentru pachet, locul la masa va fi alocat incepand cu prima masa servita (cina din ziua sosirii) si va fi mentinut pe toata perioada cuprinsa in varianta aleasa (mic dejun, pranz, cina). Repartizarea (in cadrul sectorului achitat) se face in functie de ordinea rezervarilor.
Masa de Paste se desfasoara la Restaurantul principal – Stana Traditionala. Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Club Vila Bran. Ora de servire a mesei de Paste este 19.00. In tarif nu este inclusa bautura, alta decat cea mentionata explicit in meniu.
Veti putea folosi gratuit facilitatile bazei de agrement:
- Valea cu povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casuta Vrajitoarei, Castelul Printesei, Barlogul lui Culita si Zona Arctica.
- sala de jocuri (sah, table, sjoelen, air - hockey, biliard, bank-shot), echitatie in manej (cal, ponei), tir cu arcul, darts, teren de fotbal, , parc natural, parc istoric (cu statui de regi si domnitori), Atelier de creatie !
Echipa de Animatie Club Vila Bran va organiza pe parcursul sejurului, concursuri si jocuri, atat pentru adulti, cat si pentru copii;
Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii, a functionalitatii si a conditiilor meteo, in conformitate cu reglementarile impuse de catre institutiile statului

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Paste - Club Vila Bran - mesele in Sector A, Bran, Romania

Verifica tarife si disponibilitate